geil komt vrouw bij de dokter

geile gedachten was ik snel overgehaald en gaf ik toe aan haar verzoek vervroegde de afspraak naar half zeven. Waarschijnlijk komt Trudy op dat moment tot dezelfde conclusie en merk ik dat ze toch probeert om me tegemoet te komen. Weer langzaam en zacht eruit, deze keer wacht ik met het topje van mijn lul tussen haar uitgerekte kutlippen. Gelukkig zorgt het onervaren handje van Sonja ervoor dat ook Trudy extra gestimuleerd wordt en na een tiental stoten van mijn kant komt ze opnieuw luid kreunend klaar. Ah, dokter, fluistert Trudy, dit moet u nog eens over doen. Oh dokter, zegt ze zacht, ik geloof dat ik een beetje zenuwachtig wordt van dit onderzoek. Dat is precies wat ik wil weten, zeg ik en laat beide borsten los en loop voor de vorm naar mijn bureau en doe alsof ik een aantekening maak. Ik tast verder, laat de wijsvinger tussen de vette lipjes glippen en kom onmiddellijk in botsing met haar hete opstandige klit, die heerlijk vol aanvoelt als ik hem betast. Tijdens dit telefoongesprek kreeg ik Trudy weer op mijn netvlies omdat zij voor mij een sensueel ogende vrouw van gemiddelde lengte, met mooi halflang ravenzwart haar en felle grijze ogen, een sensuele mond die ik graag eens wilde proberen.

Gratis Sex Films Met Jongen komt klaar op oudegeil komt vrouw bij de dokter

Zoek sex met twee vrouwen
Old vrouw sex contact

Als jullie nu even naast elkaar op die lange onderzoeksbank gaan zitten, zeg site voor snel sex Hoge Vucht ik dan kan ik de vergelijkingstest moeder en dochter doen. Sonja heeft verder een slanke tienergestalte en aan de nog wat knokige heupen is te zien dat haar vrouwelijke vormen nog wel wat uit mogen dijen. Komt in orde dokter, zegt Trudy met een gemaakt ernstige stem terwijl ze haar kutje tegen mijn hand aan wrijft en een diepe geile zucht slaakt. Ik maak een paar aantekeningen op het formulier van Trudy, met als doel het verwoorden van haar geile reactie op mijn strelingen. Trudy belooft alles in het werk te stellen om elkaar nog wat vaker te zien. Ik stel voor dat jullie je een beetje op gaan knappen, stel ik voor en wijs hen naar het kamertje waar hun kleren liggen. Ja dat is zo, antwoordt ze wat enthousiaster, maar je bent me voor en dat maakt me sprakeloos. Moeder Trudy heeft een paar prachtige, stevige volle borsten, die mooi recht vooruit priemen en bekroont met een paar donkere tepelhoven, die iets verdikt, en voorzien zijn van mooie dikke lange tepels, die, half erect, groot genoemd mogen worden. Wat is er Sonja, vraag ik waarschijnlijk naar de bekende weg. Trudy streelt haar dochter en kijkt mij met glinster ogen aan en zegt zullen we de dokter vragen of hij jouw ook op deze manier wil onderzoeken?

Je moet weten dat het. Met de vingers van mijn andere hand kneed ik het bolle vlees van haar buitenste schaamlippen, zodat ik daarmee kan voelen hoe mijn vinger naar binnen dringt. Naast de video geef ik Sonja de kleine vibrator mee, die ik eerder die avond al op de onderzoektafel had gelegd in de stille hoop dat het meisje daar dan belangstelling voor zou krijgen. Ik werp nog een laatste blik op de strelende vingers van moeder en dochter en loop terug naar mijn bureau.