oma zoekt een man

met liefde. Zierikzee (ZE) Samen op zoek naar die klik? Oma, marjan (62) uit Munstergeleen mooie geile vingerende chinezen vrouwen is al ruim zeven jaar alleen en dat vinden haar vier kleinkinderen zielig. Ik ben een gevoelsmens, maar heb ook een goed. Swifterbant (FL) Iemand waar ik iets leuks mee op kan gaan bouwen. Voor die ene leuke man die dit leest. Even kort iets over.

Uw naam E-mail Foto. Genteresseerd in allerlei dingen, die ik tegenkom. Tilburg - 53 minuten geleden.v.t. Wil jij ook een date? De Krim (OV) Zullen we lekker gaan wandelen? Ik ben alleenstaand en zou het. Oma gaat graag mee op stap naar een terrasje, een restaurant of op stedentrip. Ook ben ik een echte huismus, tevreden met een goed boek (vnl thrillers) of mooie muziek (Gregorian,. Mijn leven is aardig saai. Ik ben yvette, 47 jaar en ben 8 jaar geleden gescheiden. Ik heb een positieve drive.