mijn kinky

prettig ik het vind om gewoon te gehoorzamen, even niet verantwoordelijk te zijn. Hij kijkt me aan en ik verwacht een uitbrander, maar hij lacht naar me zo lief- en zegt Nee, hoor, dat vind ik niet gek. Al na zes striemen van de cane fakete ik een niet-te-stoppen-tranenregen. Gewoon een stevig pak op mn blote billen en dan vooral niet, ik herhaal niet, ophouden totdat ik echte tranen huil. Sh*t, wat doet dit pijn, nu is het wel genoeg, hoor, zit er ook een uitknop op dit ding? Jee, wat doet dit zeer. Doordat de machine doorslaat lijkt het eeuwig te duren.

Zofianina spanking- andere kinky verhalen Pagemijn kinky

Eigenlijk had hij gewoon door moeten gaan. Hij is verbijsterd, zegt hij, want het lijkt wel alsof het allemaal nauwelijks indruk op je maakt! Als betoverd loop ik naar binnen. De directeur blaast het stof eraf en loopt naar een deur, waarachter ik een kast had verwacht. Even lijkt de tijd stil te rijpe escort dames staan. Kleed je maar helemaal uit, zegt hij. Een dikke lat komt rechts van me horizontaal naar boven, draait dan 90 graden en stopt zon meter boven mijn blote billen.

Handen boven je hoofd. Hij zegt niets, maar blijft op een afstandje staan kijken. Roos was precies zoals jij, altijd op zoek naar iets ongrijpbaars.

Sex afspraak kinky denise
Ik zoek sex naast mijn relatie