snel sex Breda

een erg druk bezocht naturistenstrand waar steeds meer gezinnen met kinderen komen. Toni 10:39 Ik ga later vanmiddag iig even lekker naakt genieten daar, als t niet meer mag zien we dat vanzelf, hihi jan 08:54 hoe zit dat nu?

Helaas heeft men drastisch gesnoeid. Isabella  10:48 Heerlijk laat de zomer maar komen, zon zin in Peter  08:56 Laten we hopen op een mooie zomer, dat we veel dagen kunnen genieten aan de Galderse meren.

Danny van strien  21:53 Mooi gastenboek succes Vriendelijke groeten m Kees Thea  19:35 Michael: Voor ons als bezoekers van het naaktstrand gelukkig helemaal niets. John  00:13 alles ok Mike mike  20:02 heerlijk vandaag in het zonnetje gelegen. Vind zeer jammer triest dat je daar niet meer mag komen, maar toch ga ik kijken daar want dat plekje waar ik al dik 20 jaar komen heeft iets voor mij en vele met mij groetjes sjoske pierre  08:33 hoi naturisten; Ook ik kom reeds. Voor mij maakt het deel uit van de natuur. Want dan is het er altijd veel drukker zeker in de weekenden en de vakantietijd. De politie om bij overlast op te treden.

Cindy 16:00 Mensen, let op! Het is altijd de eerste stap die men moet durven zetten. Johan 20:34 @ Mario, hoe discriminerend ook nog ten opzichte van mannen, ik zie ook vrouwen met tepelpiercings lopen of zie soms joekels van clitorispiercings wanneer een vrouw niet met gesloten benen ligt. En dan hebben we nog de noord-Afrikaanse mensen. De zenuwachtige jongen die een plaatsje zoekt om toch maar zo'n goede mogelijk zicht op mij of mijn delen te hebben ontlokt bij mij eerder een glimlach dan ongemak of walging. Zodra de zon scheen was het weer heerlijk naakt te zijn na de lange winterperiode. Daar kan je niet verder mee komen dan de parkeerplaats plm. De mannen alleen storen mij geheel niet, doe graag eens een babbel en een (kort helaas) wandelingetje. Naakte groeten en iedereen app voor snel sex Heerlen veel bloot plezier leo picqueur 15:22 is er iemand die weet of je der vanuit antwerpen met de bus naartoe kan alvast bedankt Chris 08:58 Wij (jong stel) zijn afgelopen jaar wel een paar keer naar de Galderse meren geweest. Verder was het er erg stil nog nooit meegemaakt dat het zo stil was op een zondagmiddag.