oma zoekt knaap

kan ik me goed herinneren terwijl het niet in onze buurt was. Nu is er "Biercantus". Nepstur Toen ik bij "de Pas" in Someren in het racketcentrum werkte had ik voor de eerste keer te maken met 'n computer. Toen we jong waren kochten we die maar daar gingen we voor naar Helmond want je denkt toch niet dat we die hier in Asten gingen kopen? Tussen 1946 en 1977 was de klok verzetten er niet bij.

Veel oma's hier kunnen nauwelijks wachten om een man te ontmoeten met wie ze weer eens sex kunnen hebben, want voor velen is het alweer een hele poos geleden dat ze voor het laatst sex hebben gehad. Goed geil en niet bang doet ze hem nemen Blondje rijdt op zijn dikke piemel! Een geile neukpartij in het bos!

Vrouw zoekt man voor sex Bladel
Man zoekt sexdate uit uit leeuwarden
Stel zoekt travestiet
Stel zoekt man voor double penetration

Tien cent kost zo'n ijsje en met 'n dikke rand chocolade waren ze 15 cent. Je kon er binnen ook eten, ze hadden er 'n jukebox, je kon aan de bar zitten op krukken of aan 'n tafeltje zitten. In totaal telde de twintigste eeuw dus acht strenge winters met een gemiddelde temperatuur onder nul. Het omhoog en omlaag draaien van de sluizen en hetzelfde gold voor de sluisdeuren en ook de brug voor het verkeer. Rijkeluij Zwemmen in het geld dat hoef ik niet maar 'n beetje pootje in baaien zou wel fijn zijn. Zonder af te wassen tussendoor van het zelfde bord.